Bună, sunt EXPERTUL ÎN DISEMINARE

Numele meu este Jonathan, și, ca și dumneavoastră, sunt responsabilul de diseminare al echipei de internaționalizare a școlii noastre. Voi fi ghidul dumneavoastră pe parcursul cursului și materialelor de diseminare. Mă bucur că sunteți aici, bun venit la bord, noule coleg!

Despre mine

În afară de sarcinile mele de zi cu zi ca profesor, sunt responsabil pentru școala mea și pentru activitățile acesteia de vizibilitate pe plan local, național și internațional.
Sunt extrovertit, îmi place să vorbesc cu oamenii sau în fața unei camere de filmat, să fac poze și să împărtășesc noutățile/știrile. Sunt foarte bun în a-mi aminti numele oamenilor și conceperea unui raport. 

Sarcinile mele

Pentru fiecare activitate internațională desfășurată de școala mea (fie ca partener sau coordonator, implicând doar mobilitățile fizice sau colaborări online), de obicei eu:
- contribui la crearea planului de diseminare, împreună cu managerul de proiect/coordonatorul;
- identific grupurile-țintă pentru diseminare și ajung la ele prin activități online și offline;
- creez identitatea vizuală a proiectului (logo, site web, șabloane, materiale promoționale);
- gestionez canalele de social media pentru școala mea;
- mă asigur că sunt întrunite principiile din ghidul de identitate vizuală specifice programului în cadrul căruia este finanțat proiectul (de exemplu Erasmus), că toate siglele și declarațiile de negare (disclaimer) sunt acolo unde trebuie.

În afară de activitatea în anumite proiecte, sunt responabil de imaginea generală a școlii mele la nivel international: eu creez și actualizez prezentările școlii, site-ul web, materialele promoționale; postez adesea pe social media; caut în mod activ oportunități de networking. 

Educația și experiența mea

Aptitudinile de comunicare sunt foarte importante pentru această poziție, împreună cu competențele avansate de limbă engleză. Gradul pe care îl dețineți nu contează cu adevărat atât timp cât ești un bun comunicator, un utilizator activ pe rețelele de social media și aveți cunoștințe de design grafic (este necesar pentru crearea materialelor promoționale frumoase). Veți avea nevoie de asemenea de abilități de vorbire în public, abilități sociale, aptitudini profesionale de emailing și multă creativitate.

Defectele mele

Îmi place să vorbesc… mult. Postez absolut orice pe social media. Am atât de multe conexiuni încât este dificil de ținut evidența tuturor. Fac poze la orice și oricui, și uneori acest lucru poate fi puțin enervant pentru ceilalți membrii ai echipei. Devin prea entuziast câteodată și înec oamenii în știri chiar și în cele despre lucuri minore sau lucruri puțin relevante..

Competențele mele

Iată care sunt competențele cheie de care avem nevoie ca responsabil de diseminare, și pe care le veți câștiga prin urmărirea cursului prin care vă voi ghida. Așa cum puteți observa, nicio competența nu este la 100%, deoarece nimeni nu este perfect și există întotdeauna loc pentru îmbunătățire, dar ați prins ideea !

Networking și Social Media

%

Competențe de comunicare inclusiv engleză (oral și scris)

%

Grafică & materiale promoționale

%

Abilități sociale & construirea relațiilor

%

Emailing profesional

%

V-am stârnit interesul?

Mergeți la cursul de formare!
Puteți accesa cursul de formare fie utilizând link-ul de mai jos.
Nu uitați de celelalte resurse (butoanele din menu pentru descărcări și resurse externe)! 

Instrumente

Resurse pentru download

Resurse externe

Pentru orice întrebări suntem aici să ajutăm.

Liceul Tehnologic Petricani

LICEUL TEHNOLOGIC PETRICANI
617315 - Petricani, jud. Neamț


Email: sampetricani@yahoo.com
Tel. / fax: 0233785052

Proiect realizat cu sprijinul financiar al Comisiei Europene, în cadrul Programului Erasmus+ 

Conținutul prezentului material reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorului, iar Agenția Națională și Comisia Europeană nu sunt responsabile pentru modul în care conținutul informației va fi folosit.


This is an OPEN EDUCATIONAL RESOURCE created by SLIDE team within SLIDE Project. You are free to use, adapt, reproduce and share the work as long as you do not use it commercially and indicate the creator (SLIDE Project Team 2018-1-RO01-KA201-049382). More info HERE.