Bună, eu sunt Responsabilul pentru Calitate

Mă numesc Christine, și ca și dumneavoastră, sunt responsabilul de asigurare a calității al echipei de internaționalizare a școlii noastre. Voi fi ghidul dumneavoastră pe parcursul cursului și materialelor de asigurare a calității. Mă bucur că sunteți aici, bun venit la bord, noule coleg!

Despre mine

În afară de sarcinile de zi cu zi ca profesor, sunt responsabil de asigurarea faptului că toate activitățile internaționale se desfășoară în cele mai bune condiții, și că totul întrunește standardele de calitate, în termeni de fiabilitate, uzabilitate, etc.
Îmi place să fac totul temeinic, iar atenția la detalii este unul dintre cele mai bune atuuri ale mele. Sunt o persoană optimistă și calmă, și nu pierd nimic niciodată. De fapt, dacă cineva din echipă a pierdut ceva, de obicei îi pot spune unde este acel lucru.

Activitățile mele

 Pentru fiecare proiect internațional desfășurat de școala mea (fie ca partener sau coordonator, implicând doar mobilitățile fizice sau colaborări online), de obicei eu:
- mă asigur că citesc, înțeleg și aplic toate condițiile contractuale care au legătură cu calitatea, impuse de finanțator, de autoritățile naționale și de coordonatorul proiectului;
- schițez procedura și standardele de asigurare a calității pentru fiecare activitate/produs așteptat;
- creez instrumente de colectare a datelor (cum sunt chestionarele, interviurile);
- colectez, centralizez, interpretez datele și propun măsuri corective dacă este necesar;
- mă asigur că toate documentele oficiale emise sunt în ordinea corectă. 

Educația și experiența mea

Pentru a fi responsabil de asigurarea calității, este necesară cel puțin o diplomă de licență. A mea este în matematică, dar nu contează domeniul atât timp cât întrunești celelalte condiții.
De asemenea, sunt destul de bună la Microsoft Office și în multe alte programe de asigurare a calității și de analiză a datelor.

Defectele mele

Sunt perfectionistă și uneori este greu pentru mine să fac compromisuri chiar dacă sunt necesare pentru a salva lucruri mai importante. Îmi place să am timp destul pentru a face totul așa cum trebuie și nu îmi place să fiu grăbită. Sunt momente în care este puțin greu să obțin imaginea de ansamblu.

Competențele mele

Iată care sunt competențele cheie de care avem nevoie ca responsabili de asigurare a calității, și despre care veți afla mai multe prin urmărirea cursului prin care vă voi ghida. Așa cum puteți observa, nicio competența nu este la 100%, deoarece nimeni nu este perfect și există întotdeauna loc pentru îmbunătățire, dar ați prins ideea !

Atenția la detalii

%

Competențede comunicare (oral și scris)

%

Colectarea datelor/analiză/interpretare

%

Planificare și organizare 

%

Rezolvarea problemelor, judecată temeinică 

%

V-am stârnit interesul?

Mergeți la cursul de formare !
Îl puteți accesa fie utilizând link-ul de mai jos. Nu uitați de celelalte resurse (butoanele din menu pentru descărcări și resurse externe)! 

Instrumente

Resurse pentru download

Resurse Externe

Pentru orice întrebări suntem aici să ajutăm.

Liceul Tehnologic Petricani

LICEUL TEHNOLOGIC PETRICANI
617315 - Petricani, jud. Neamț


Email: sampetricani@yahoo.com
Tel. / fax: 0233785052

Proiect realizat cu sprijinul financiar al Comisiei Europene, în cadrul Programului Erasmus+ 

Conținutul prezentului material reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorului, iar Agenția Națională și Comisia Europeană nu sunt responsabile pentru modul în care conținutul informației va fi folosit.


This is an OPEN EDUCATIONAL RESOURCE created by SLIDE team within SLIDE Project. You are free to use, adapt, reproduce and share the work as long as you do not use it commercially and indicate the creator (SLIDE Project Team 2018-1-RO01-KA201-049382). More info HERE.